Online Library TheLib.net » ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ Ερμηνεία κατ’ άρθρο
Η τέταρτη έκδοση του έργου «Διοικητική Δικονομία - Ερμηνεία κατ’ άρθρο», η οποία κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 2 Τόμους, συνιστά ένα προϊόν συλλογικής εργασίας έγκριτων δικαστών και δικηγόρων, που αποβλέπει αφενός στην υποβοήθηση και εμπέδωση της επιστημονικής γνώσης της Διοικητικής Δικονομίας και αφετέρου στην αποτελεσματικότερη μετουσίωσή της σε πράξη.
Πρόκειται για συστηματική, αναλυτική και σύγχρονη ερμηνεία των βασικών νομοθετικών διατάξεων που διέπουν την διοικητική δίκη (ακυρωτική και ουσίας) και επιδιώκει να ικανοποιεί τις πρακτικές ανάγκες του δικηγόρου, εμβαθύνοντας όμως και θεωρητικά, όπου απαιτείται, για την εξεύρεση των ορθότερων και λυσιτελέστερων λύσεων στα νομικά ζητήματα που γεννώνται.
Σε κάθε άρθρο της Ερμηνείας του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας η σχετική ύλη παρουσιάζεται κατηγοριοποιημένη κατά τις ουσιώδεις έννοιες του υπό εξέταση άρθρου, υποβοηθούμενη σημαντικά από τη χρήση πλαγιαρίθμων, συνοδευόμενη από (γενική και ειδική) βιβλιογραφία και αρθρογραφία. Προς διευκόλυνση των αναγνωστών, εκτός από το εκτενές και χρηστικό αλφαβητικό ευρετήριο στο τέλος του τόμου, στα επιμέρους άρθρα παρατίθενται περιεχόμενα και ξεχωριστό αλφαβητικό ευρετήριο κατά περίπτωση.
Download the book ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ Ερμηνεία κατ’ άρθρο for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen