Online Library TheLib.net » Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака
cover of the book Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака

Ebook: Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака

00
13.02.2024
0
0

Неймовірно дотепні мемуари американського фізика Річарда Фейнмана, відомого популяризатора науки і лауреата Нобелівської премії.

Фізика була сенсом життя видатного науковця й педагога, а кожна його лекція перетворювалася на захопливу гру. Утім особистість Фейнмана така неординарна й багатогранна, що заслуговує не меншої уваги, ніж його наукові досягнення. Фізик-теоретик, художник-портретист, віртуозний барабанщик і жартівник, який полюбляв розігрувати друзів та колег і часто сам потравляв у кумедні ситуації... Ніхто краще за нього не розповість про неймовірно-божевільні пригоди, на які науковця штовхала невгамовна цікавість.

Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться біографіями цікавих особистостей, наукою, а також тих, хто цінує хороший гумор і дотепні життєві історії.

Це вибухова суміш високого інтелекту, мудрості, безмежної допитливості та разючої сміливості.

Річард Фейнман - американський фізик, лауреат Нобелівської премії 1965 року за фундаментальні роботи з квантової електродинаміки. У 1943-1945 роках брав участь у Мангеттенському проекті зі створення атомної бомби. Співавтор популярного підручника - тритомника «Фейнманівські лекції з фізики», автор низки науково-популярних книжок.

Download the book Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака for free or read online
Read Download

Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen