Online Library TheLib.net » PC-műhely 6. - Modemek
cover of the book PC-műhely 6. - Modemek

Ebook: PC-műhely 6. - Modemek

Author: Cass R. Lewart

00
13.02.2024
0
0
A modem kiválasztásáról és telepítéséről többnyire a PC használója dönt, meglehetősen homályos termékleírások segítségével. Ez a körülmény keltette fel az érdeklődést az olyan könyvek iránt, mint ez is, amely elmagyarázza a modemekkel és a kommunikációs szoftverekkel kapcsolatos titokzatos tudnivalókat.

Egy modem telepítése még ma is komoly kihívást jelent a legtöbb PC-használó számára. Modemekkel és hangkártyákkal kapcsolatban kapják a legtöbb telefonhívást a gyártó cégek. Nem csoda, hiszen a használati utasítások olyan rejtélyes kifejezésekkel vannak tele, mint a COM portok, IRQ-k vagy inicializáló karakterláncok AT parancsok formájában! Ennek a könyvnek az a fő célja, hogy elmagyarázza az adatkommunikációval kapcsolatos fogalmakat általánosságban, és különös tekintettel a modemekre bemutassa műszaki hátterüket.

Ez a könyv elsősorban azoknak a személyi számítógép-használóknak szól, akik szeretnék tudni, hogyan válasszanak és telepítsenek modemet, hogy rákapcsolódhassanak az Internetre, egy BBS-re, vagy összekapcsolódhassanak egy másik számítógéppel. Ha valami nem sikerül, akkor a könyv abban is segít, hogy elemezze a problémát, és remélhetőleg meg is oldja. Hasznos lehet azonban azoknak a kommunikációs szakembereknek is, akik már évek óta dolgoznak adattovábbítással és adatátvivő berendezésekkel, de szeretnék bővíteni tudásukat, jobban megismerni az adatkommunikációs hálózatok különböző elemeit és a modemtechnológia legújabb fejleményeit, hogy a modemek beszerzésénél a lehető legjobb döntéseket hozzák.
Download the book PC-műhely 6. - Modemek for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen