Online Library TheLib.net » Верховенство права та забезпечення втановлення істини в кримінальному процесі України
cover of the book Верховенство права та забезпечення втановлення істини в кримінальному процесі України

Ebook: Верховенство права та забезпечення втановлення істини в кримінальному процесі України

00
13.02.2024
0
0
На основі аналізу сучасного стану кримінально-процесуального законодавства та юридичної науки досліджено основні гіпотези та проаналізовано найважливіші наукові концепції щодо забезпечення верховенства права у сфері правосуддя, всебічного, повного та об'єктивного дослідження обставин справи і справедливого судочинства, гарантій захисту прав і свобод людини у кримінальному процесі.
Значну увагу приділено розгляду питань застосування спеціальних знань і сучасних науково-технічних методів та засобів у роботі з розкриття та розслідування злочинів, використання в доказуванні у кримінальних справах матеріалів, отриманих органами оперативно-розшукової та адміністративної юрисдикції, забезпечення права обвинуваченого на захист, реалізації принципу презумпції невинуватості, захисту прав, честі й гідності та безпеки учасників кримінального процесу, реабілітації осіб, незаконно притягнутих до кримінальної відповідальності. Запропоновано цілісну систему галузевих принципів кримінального процесу, внесено пропозиції щодо розвитку процесуальної форми та зміцнення процесуальних гарантій правосуддя. Визначено перспективи розвитку кримінально-процесуальної науки.
Для вчених-юристів, аспірантів, ад'юнктів, здобувачів учених звань, студентів, слухачів і курсантів вищих юридичних навчальних закладів, слідчих, адвокатів, суддів, прокурорів, оперативних працівників органів дізнання, усіх, хто прагне поглиблено вивчити кримінально-процесуальне право та проаналізувати проблеми його застосування.
Download the book Верховенство права та забезпечення втановлення істини в кримінальному процесі України for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen