Online Library TheLib.net » Szupercivilizáció
cover of the book Szupercivilizáció

Ebook: Szupercivilizáció

00
08.02.2024
0
0
A Szupercivilizáció fényt derít a történelem előtti idők szupertudományára. Ez a rendkívüli történet arról szól, hogy hogyan vezetett el a "megalitikus yard" - egy ősi hosszúság-mértékegység - rejtélyének megfejtésére irányuló kutatás egy kényszerítő erejű bizonyíték felfedezéséhez, mely arra mutat, hogy létezett egy ismeretlen, magasan fejlett kultúra, mely megelőzte a legkorábbi ismert civilizációkat, a sumerokét és egyiptomiakét. Léteznie kellett egy Szupercivilizációnak.
Knight és Butler felfedi egy csodálatosan összehangolt mérési rendszer titkait, mely mindörökre elveszett volna a világ számára. Ez a rendszer jóval fejlettebb volt bármely ma használatosnál, és ez képezi alapját mind az angolszász birodalmi, mind a metrikus mérési rendszereknek. Ezek az ősi tudósok ismerték a Föld, a Hold és a Nap méreteit, mozgásait és arányait - lemérték a Naprendszert, és még azt is megértették, hogy a fénysebesség hogyan integrálódott bolygónk mozgásaiba.
Következtetéseik szemben állnak mindazzal, amit modern világunk eredetéről tudni véltünk - de a bizonyíték tagadhatatlan. Az e felfedezésekből eredő következtetések messze túlmutatnak egy történelem előtti "szupertudomány" felfedezésének elképesztő voltán; nagy tervre utalnak, aminek teológiai következményei messzire ágazóak lesznek.
Download the book Szupercivilizáció for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen