Online Library TheLib.net » Nostradamus - A jövendőmondás nagykönyve
cover of the book Nostradamus - A jövendőmondás nagykönyve

Ebook: Nostradamus - A jövendőmondás nagykönyve

Author: Francis X. King

00
08.02.2024
0
0
Beteljesült próféciák és jövendölések az ezredfordulóig és azután

Nostradamus, 16. századi asztrológus és orvos akkor szerzett hírnevet Medici Katalin és a francia udvar előtt, amikor pontosan megjövendölte II. Henrik francia király halálának időpontját és körülményeit, valamint a Valois-ház kihalását.
Hosszú vándorlása és utazása közben a jövendőmondó sok titokzatos tudomány birtokosává lett, amelyek segítségével képessé vált egy másik tudatállapotban az utazásra térben és időben. Ily módon látta meg előre az űrutazást, a francia és az orosz forradalmat, a 'Rettegés Királyának' eljövetelét és a földön kívüli lények megjelenését.
Nostradamus négysorosainak sokszor különös, rejtjeles nyelvezetéből arra következtethetünk, hogy a látnok rendelkezett azzal az ősi, misztikus tudással, amely legtöbbünknek, akik ebben a mi szkeptikus korunkban élünk, olyan rejtvényt jelent, amelynek kulcsát nem vagyunk képesek megtalálni. Azoknak a beteljesült próféciáknak a segítségével, amelyek Nostradamus kora előtt történtek, és azután, egészen a mi évszázadunkig, nyomoztuk le a nagy Próféta szavahihetőségét. Az utolsó részben a könyv betekintést nyújt a jóslás tudományának más technikáiba is, mint a Ji King, a tarot, a geomancia és a rituális jóslási módszerek, amelyek minden valószínűség szerint a nagy Nostradamus előtt is ismeretesek voltak.
Download the book Nostradamus - A jövendőmondás nagykönyve for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen