Online Library TheLib.net » Проблеми підвищення ефективності господарювання в народногосподарському комплексі (на мезо - та мікроекономічних рівнях)
cover of the book Проблеми підвищення ефективності господарювання в народногосподарському комплексі (на мезо - та мікроекономічних рівнях)

Ebook: Проблеми підвищення ефективності господарювання в народногосподарському комплексі (на мезо - та мікроекономічних рівнях)

00
29.01.2024
0
0
Монографія. — Одеса: Атлант, 2013. — 398 с.
Колективна монографія присвячена проблемам підвищення ефективності господарювання в народногосподарському комплексі (на мезо- та мікроекономічних рівнях).
У науковому виданні представлено аналіз здобутків теорії, вітчизняної і зарубіжної практики господарювання на різних рівнях, виявлено проблеми та обґрунтовано адекватні сучасним умовам механізми, форми і методи ефективної політики господарювання на мезо- та макрорівнях, що зорієнтовані на забезпечення комплексного і збалансованого соціально-економічного розвитку країни, регіонів та підприємств.
Наукове видання підготовлено на основі наукових досліджень, що проводилися кафедрою економіки та управління національним господарством Одеського національного економічного університету протягом 2010-2012 років.
Рекомендовано для науковців, фахівців науково-дослідних установ, працівників міських, районних та обласних державних адміністрацій, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Download the book Проблеми підвищення ефективності господарювання в народногосподарському комплексі (на мезо - та мікроекономічних рівнях) for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen