Online Library TheLib.net » Організація та методика економічного аналізу
cover of the book Організація та методика економічного аналізу

Ebook: Організація та методика економічного аналізу

00
29.01.2024
0
0
Бойко Л.О., Волчек Р.М., Волкова Н.А., Гайдаєнко О.М., Мозгова Н.В., Нападовська І.В., Подвальна Н.Е., Шевчук Н.С.
Навчальний посібник. — Одеса, ОДЕУ, 2010. — 351 с.
Навчальний посібник підготовлений вперше відповідно до програми навчальної дисципліни „Організація та методика економічного аналізу для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
У навчальному виданні висвітлені теоретичні і практичні аспекти організації і методики економічного аналізу в системі управління підприємством.
Теоретичні, організаційні та методичні питання розглядаються в взаємозв’язку: від методів та методик, прийомів економічного аналізу та організації його на підприємстві; задач виробництва та реалізації продукції, товарів та послуг до визначення фінансових результатів діяльності та фінансового стану підприємства. В основу підручника покладено курс лекцій з навчальних дисциплін „Економічний аналіз, „Організація та методика економічного аналізу, яку автори викладають студентам багато років.
Значна увага приділяється інтерпретації показників звітності та трактуванню результатів аналізу з позиції економічного аналізу. Усі методики проілюстровані наскрізьним прикладом. Для кожної теми надані контрольні запитання та тестові завдання.
Для викладачів і студентів економічних спеціальностей, а також фахівців з економіки, фінансів, бухгалтерського обліку та менеджменту.
Download the book Організація та методика економічного аналізу for free or read online
Read Download
Continue reading on any device:
QR code
Last viewed books
Related books
Comments (0)
reload, if the code cannot be seen